Povestea mea

Sunt Violeta, de profesie medic, specializată ca formulator de produse cosmetice handmade.  Am avut un ten gras, acneic încă din adolescență și până în jurul vârstei de 35 de ani.

Problemele cu tenul, punctele negre, acneea în mod special, mi-au zdruncinat foarte tare încrederea în mine timp de peste două decenii, în cei mai frumoși ani.

Ritualul de îngrijire era corect, mă documentam foarte mult pe subiect, cu toate acestea cu fiecare cremă cumparată  speranța mea de vindecare a acneei se spulbera pnă la sfârșitul cutiei.

An după an scenariul s-a tot repetat, eram tot mai complexată pentru că practic nu exista nici macar o zi fără un coș pe față. Toate acestea până când prietena mea cea mai bună mi-a adus în atenție un site cu rețete cosmetice handmade.

M-am pus pe treabă și am început să-mi prepar singură toate produsele necesare pentru îngrijirea tenului, de la demachiant, exfoliant, cremă, până la fond de ten și protecție solară. S-a dovedit a fi soluția pentru problemele mele.

În sfârșit! Am tot experimentat și am folosit numai acest gen de produse pe propria piele, zi de zi, în ultimii 14 ani.

În 2017 am absolvit și cursurile unei academii de specialitate din Marea Britanie, obținând diploma de formulator de produse cosmetice handmade.

violeta
Shopping Cart
Scroll to Top