Politica de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. În concordanță cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu character personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, website-urile www.picaturidinnatura.ro și www.violetacosmetics.ro au obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizați: nume, prenume, telefon, adresă, adresa de e-mail.

2. Scopul colectării datelor este:

a. preluarea comenzilor, rezolvarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau la serviciile achiziționate prin intermediul acestui website;
b. introducerea în baza de date a numelui, adresei de e-mail și telefonului, în cazul furnizorilor de servicii care utilizează formularul de aplicație prezent pe site, potrivit principiului ‘on a need to know’.

3. Completarea datelor implică acceptul dvs. necondiționat de a fi inclus în baza noastră de date și acordul dvs. privind colectarea datelor, în conformitate cu punctul 2, lit. a și b.

4. Website-urile www.picaturidinnatura.ro și www.violetacosmetics.ro NU solicită prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

5. Website-urile www.picaturidinnatura.ro și www.violetacosmetics.ro NU vor furniza numele, telefonul și adresa de e-mail a dvs. altor companii cu care se află în relații de parteneriat.

6. Pe baza unei cereri, vă puteți exercita dreptul de blocare sau de ștergere a datelor.

7. Informațiile prevăzute la punctul 1. pot fi furnizate către Parchetul General, Poliție, instantele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.