Plata si livrare | by Violeta Cosmetics

Plata si livrare

1. Metode de plata

Sunt disponibile 3 modalitati de plata in acest moment:

  1. Plata ramburs la primirea comenzii, prin curier sau posta.
  2. Plata anticipata prin ordin de plata/ transfer bancar. Pentru acest tip de plata, veti primi prin email contul in care sa efectuati plata – la detaliile platii veti trece numarul comenzii. Pentru a va putea expedia produsele, trebuie sa ne trimiteti prin e-mail  – la adresa de email de pe site-ul www.violetacosmetics.ro sau dand reply la mailul cu datele bancare –  ordinul de plata vizat de banca dvs
  3. Plata online cu cardul. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, folosim platforma LIBRA Pay.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, incepand cu 14 septembrie, bancile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

 

2. Metode de livrare

In urma inregistrarii comenzii dumneavoastra, coletul va fi preluat de catre firma de curierat, in interval de 1-5 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii sau de la data confirmarii platii, daca ati optat pentru plata prin transfer bancar/plata online cu cardul.

Comenzile receptionate vineri, dupa ora 14.00, si cele din weekend sunt procesate incepand de luni.

Daca comanda este lansata intr-o sarbatoare legala, ea va fi procesata in prima zi lucratoare.

Costuri de expediere:

– LIVRARE IN ROMANIA –

  • Livrare gratuita* pentru comenzi mai mari de 200* lei. (*suma ramasa dupa aplicarea tuturor discount-urilor)
  • Costurile de transport pentru comenzi mai mici de 200 lei sunt:

Transfer bancar (ordin de plata)/ Ramburs (plata la receptia coletului)/Card bancar online

Fan Courier (Bucuresti) – 15 lei (pentru primul Kg)

Fan Courier (National) – 19 lei (pentru primul Kg)

Conform termenelor de livrare ale Curierului, coletul este livrat in 1-2 zile lucratoare.

ATENTIE: Daca localitatea dumneavoastră nu se afla in raza de acoperire a curierului rapid, se poate plati o taxa pentru km suplimentari, sau se poate trimite coletul prin Posta Romana.