Cum ne protejăm pielea de radiațiile solare?

A venit primăvara și soarele ne iubește mai puternic.

Zi de zi urmărim și simțim cu încântare cum verdele crud al naturii își face apariția sub mângăierea razelor blânde ale soarelui.

De acum și pînă la toamnă, acest astru ne acordă nouă o atenție din ce în ce mai mare pe măsură ce intensitatea lui crește.

În perioada de primăvară și vară, în mod special, este necesar să ne protejăm fața cu produse cu factor de protecție de minim 30 și să adaptăm îngrijirea pielii cu produse cosmetice care au ingrediente cu efect after sun (vitamina C, alantoina, panthenol, pudra de mimoză, extract de mușețel, extract de trandafir sălbatic, urucum).

Practic, în fiecare dimineață, mai ales în aceste două anotimpuri, aplicăm un produs cu factor de protecție minim 30, iar seara folosim o cremaă gel sau ser care au efect reparator.

Neglijarea protecției și expunerea la soare primavara sau toamna poate agrava sau determina afecțiuni ale pielii cum ar fi: alunițe, pete, riduri, arsuri solare, keratiza actinică, fotosensibilitate, melanom, cârcinom cu celule scuamoase, cârcinom bazal superficial.

 

Zile însorite!

Coș de cumpărături
Scroll to Top