Cum ne protejam pielea de radiatiile solare? | by Violeta Cosmetics

Cum ne protejam pielea de radiatiile solare?

remedii acnee
Acneea – remedii nutritionale
5 aprilie 2020
Oamenii de stiinta spun ca…
17 mai 2020

A venit primavara si soarele ne iubeste mai puternic.

Zi de zi urmarim si simtim cu incantare cum verdele crud al naturii isi face aparitia sub mangaierea razelor blande ale soarelui.

De acum si pana la toamna acest astru ne acorda noua o atentie din ce in ce mai mare pe masura ce intensitatea lui creste.

In perioada de primavara si vara, in mod special, este necesar sa ne protejam fata cu produse cu factor de protectie de minim 30 si sa adaptam ingrijirea pielii cu produse cosmetice care au ingrediente cu efect after sun ( vitamina C, alantoina, panthenol, pudra de mimoza, extract de musetel, extract de trandafir salbatic, urucum).

Practic, in fiecare dimineata, mai ales in aceste doua anotimpuri, aplicam un produs cu factor de protectie minim 30, iar seara folosim o crema, gel sau ser care au efect reparator.

Neglijarea protectiei si expunerea la soare primavara sau toamna poate agrava sau determina afectiuni ale pielii cum ar fi: alunite, pete, riduri, arsuri solare, keratiza actinica, fotosensibilitate, melanom, carcinom cu celule scuamoase, carcinom bazal superficial.

 

Zile insorite!