cosmetice proaspete naturale handmade

Cosmetice proaspete naturale handmade

Cosmetice proaspete naturale

 

Nu de multă vreme mă gândeam că noi am fost obișnuite să punem preț pe mâncarea proaspătă, gătită în fiecare zi, cu ingrediente fresh, achiziționate din piață sau din supermarket; în ceea ce privește produsele cosmetice, nu știu de ce, ne dorim să aibă termenul de valabilitate cât mai lung.

Încerc să-mi explic de ce: pe de-o parte am fost obișnuite să aibă termene lungi, pe de altă parte, ”mai am acasă ceva și am timp suficient să consum produsul până expiră“ (eu știu…, poate un an de zile chiar 😊)

Iată că, dacă vorbim despre produse cu ingrediente naturale (fie că sunt cu extracte din plante, cu uleiuri vegetale sau esențiale) și despre termene de valabilitate lungi, vorbim de fapt despre două noțiuni practic incompatibile.

Așadar, dacă vă doriți produse cosmetice proaspete, de calitate, cu ingrediente vegetale naturale, fiți pregătite ca acestea să fie valabile 3, maxim 6 luni din momentul preparării lor.

Logistic vorbind, este necesar să solicitați produsele în momentul în care aveți nevoie să le folosiți, vor fi preparate la comandă și livrate imediat.

 

Cosmetice naturale – avantaje

Gândindu-vă pe termen lung, nu știți exact ce urmări vor avea niște produse care conțin parabeni sau PEG (Polyethilene Glycol), în ciuda efectului uimitor de moment.

Vă puneți la adapost folosind ceva natural, mai ușor recognoscibil de către organism.

Coș de cumpărături
Scroll to Top