Ambalarea cosmeticelor

Despre Acmella
12 noiembrie 2019
Acidul hialuronic, ingredientul anti-imbatranire!
25 noiembrie 2019

Cum este mai sigur sa fie ambalate cremele dumneavoastra de fata?

Urmariti sa cumparati creme ambalate in flacoane cu pompa normala sau/ si cu vacuum, nu creme in borcane in care introduceti degetele sau spatula.

De ce?

Introducand degetele puteti sa introduceti si microorganismele aflate in mod normal pe tegument, mai ales daca nu v-ati spalati anterior pe maini.
Chiar daca va igienizati este posibil sa nu alocati chiar 20 secunde sapunirii mainilor ca sa fie un spalat complet ( se pare ca doar 5% dintre noi fac acest lucru corect!)
Daca nu v-ati spalat pe maini exact inainte de folosirea cremei, in mod fiziologic ies la suprafata pielii milioane de stafilococi in doar 10 minute!
Odata cu degetele, daca sunteti spalata proaspat, exista riscul sa introduceti si picaturi de apa care vor stimula multiplicarea fungica si bacteriana.
Iar daca ati ales sa folositi o crema cu ingrediente naturale asezata intr-un borcan, exista riscul compromiterii ei si datorita conservantilor mai blanzi care nu au forta celor artificiali de a neutraliza alterarea ei.

Concluzie:
Pentru siguranta dumneavoastra judecati o crema si dupa modul in care este ambalata.
Achizitionati creme in flacoane cu vid sau macar cu pompa, ca sa evitati compromiterea ei cu bacterii si fungi introdusi odata cu degetele atunci cand o accesati.