ambalare cosmetice

Ambalarea cosmeticelor

Ambalarea cosmeticelor

 

Cum este mai sigur să fie ambalate cremele de față?

Urmăriți să cumpărați creme ambalate în flacoane cu pompă normala sau / și cu vacuum, nu creme în borcane în care introduceți degetele sau spatula.

De ce?

Introducând degetele, puteți să introduceți și microorganismele aflate în mod normal pe tegument, mai ales dacă nu v-ați spălat anterior pe mâini.

Chiar dacă vă igienizați, este posibil să nu alocați chiar 20 secunde săpunirii mâinilor ca să fie un spălat complet (se pare că doar 5% dintre noi fac acest lucru corect!).

Dacă nu v-ați spălat pe mâini exact înainte de folosirea cremei, în mod fiziologic ies la suprafața pielii milioane de stafilococi în doar 10 minute!

Odată cu degetele, dacă sunteți spălată proaspăt, există riscul să introduceți și picături de apă care vor stimula multiplicarea fungică și bacteriană.

Iar dacă ați ales să folosiți o cremă cu ingrediente naturale asezată într-un borcan, există riscul compromiterii ei și datorită conservanților mai blânzi care nu au forța celor artificiali de a neutraliza alterarea ei.

Concluzie:
Pentru siguranța dumneavoastră, judecați o cremă și după modul în care este ambalată.

Achizitionați creme în flacoane cu vid sau măcar cu pompă, ca să evitați compromiterea ei cu bacterii și fungi introduși odată cu degetele atunci când o accesați.

Coș de cumpărături
Scroll to Top