acid hialuronic

Acidul hialuronic, ingredientul anti-îmbătrânire!

Acidul hialuronic

ingredientul anti-îmbătrânire

 

Acidul hialuronic a jucat un rol din ce în ce mai important în trusa oricărui expert în îngrijirea cosmetică a pielii, încă de la descoperirea sa, în 1970.

El se foloseste pe scară largă, atât ca și cremă, ser, filler sau chiar și intern. Efectele lui extraordinare se bazează pe faptul că reține de 1000 de ori greutatea sa în apă!!(conform studiilor de specialitate).

Fie că are o greutate moleculară mare și ajunge doar în epidermă, fie că are o greutate moleculară mai mică și ajunge și în straturile profunde, este foarte benefic realizând o hidratare importantă.

Esențial este că, astfel, celulele din epiderm vor fi bine interconectate iar factorii externi, soare, noxe, impurități, chiar bacterii, vor fi opriți de bariera pe care acest strat superficial al pielii este firesc să o reprezinte.

Aspectul tânăr, fără riduri al celor care folosesc acid hialuronic extern este dat și de acest efect de hidratare sănătoasă a celulelor pielii, acestea capătând volum.

Important de reținut că, deși este foarte eficient, putând fi folosit la orice vârstă, este și foarte fragil, având o durată de viață mai mică de o zi. Prin urmare, aplicarea unui produs cu acid hialuronic zilnic, ideal dimineața (ca sa fim protejați pe parcursul zilei), ar fi ritualul optim de urmat.

Alături de o hidratare zilnică bună, renunțarea la fumat, mișcarea, plimbările în aer liber, somnul de minim 7 ore pe noapte, pot fi minunate obiceiuri pentru un aspect tânăr, sănătos al pielii.

Coș de cumpărături
Scroll to Top